AcasăUtileMeteoVești noi despre vreme! Cum arată prognoza până pe 22 noiembrie! Ce...

Vești noi despre vreme! Cum arată prognoza până pe 22 noiembrie! Ce a anunțat ANM

Vești noi despre vreme! Cum arată prognoza până pe 22 noiembrie! Ce a anunțat ANM (sursa foto: radiounirea.ro)

În cazul în care vreți să aflați din timp cum va fi vremea în săptămânile viitoare, vă spunem că sunt vești noi de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM). E vorba despre prognoza pentru perioada 25.10 – 22.11.

Așadar, sunt informații despre vremea de la final de lună octombrie și pentru primul interval din noiembrie, ultima lună de toamnă calendaristică.

Iar prognoza indică vești cât se poate de bune, cel puțin la nivel de temperaturi. Sunt detalii și cu privire la regimul pluviometric, respectiv la posibilitatea de apariție a precipitațiilor sub formă de ploaie. Așadar, aflați în cele ce urmează dacă va fi nevoie de umbrele sau pelerine de ploaie, în săptămânile din intervalul 25.10 – 22.11:

Iată ce au anunțat reprezentanții ANM:

Săptămâna 25.10.2021 – 01.11.2021

Cu excepția regiunilor nord-estice, unde valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, temperaturile medii se vor situa sub cele specifice acestei perioade.

Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 01.11.2021 – 08.11.2021

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile, dar cu o abatere termică pozitivă ușor mai accentuată în cele nord-estice și la munte.

Cantitățile de precipitații vor avea o tendință deficitară în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sudice și sud-estice.

Săptămâna 08.11.2021 – 15.11.2021

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României.

Regimul pluviometric va fi local deficitar în regiunile sud-estice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Săptămâna 15.11.2021 – 22.11.2021

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor avea o tendință deficitară în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

184 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger