AcasăUtileMeteoVești de ultimă oră de la meteorologi. Prognoză specială pentru București/ANM a...

Vești de ultimă oră de la meteorologi. Prognoză specială pentru București/ANM a emis și un COD GALBEN – HARTA

Vin vești de ultimă oră de la specialiștii Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

Mai exact, meteorologii au emis o atenționare COD GALBEN de intensificări ale vântului, sub incidența căreia se vor afla – începând de luni seară, de la ora 21, șase județe din țară – patru integral (Vrancea, Buzău, Brăila, Ialomiţa) și două parțial (Tulcea şi Constanţa).

În Capitală, vântul va sufla moderat, anunță meteorologii, temporar cu unele intensificări, ce vor atinge viteze în general de 40…45 km/h.

Ce județe se vor afla sub COD GALBEN de vânt

foto: meteoromania.ro

Atenționarea meteorologică COD GALBEN, emisă de ANM luni dimineață, va fi valabilă în intervalul 4 septembrie, ora 21 – 5 septembrie, ora 10, așadar până marți dimineață.
Conform ANM, în intervalul menționat, „în nord-estul Munteniei, sud-vestul Moldovei, în zona Carpaților de Curbură și pe litoral vor fi intensificări ale vântului, cu rafale de 55…65 km/h”.

Meteorologii transmit de asemenea că intensificări ale vântului vor fi „pe parcursul zilei de luni, local și temporar în vestul și sud-estul teritoriului și izolat în rest, cu viteze în general de 40…50 km/h. Marți, vântul va continua să prezinte intensificări în sud-estul țării”.

Prognoză specială pentru București, până marți dimineață. Cât va fi temperatura minimă

Și tot pentru intervalul 4 septembrie, ora 21 – 5 septembrie, ora 10, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o prognoză specială pentru zona municipiului București.

Meteorologii anunță că în Capitală cerul va deveni variabil, iar vântul va sufla moderat, temporar cu ușoare intensificări, ce vor atinge viteze în general de 40…45 km/h. Temperatura minimă va fi de 14…16 grade.

280 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri

Spaimă într-un bloc din Galați. O femeie a fost dusă la spital, în urma unei explozii produse într-o garsonieră

Au fost momente de spaimă pentru locuitorii unui bloc din municipiul Galați. O femeie a ajuns în grija cadrelor medicale.Pompierii au fost chemați să...

Supărare mare la o biserică din Târgu Jiu, chiar de Sfântul Andrei. A fost chemată poliția

În timp ce în alte lăcașuri de cult din țară s-au ținut slujbe în tihnă încă de la primele ore ale zilei de joi,...