AcasăUtileMeteoVești de ultimă oră de la meteorologi. Nu scăpăm de ploi! Zonele...

Vești de ultimă oră de la meteorologi. Nu scăpăm de ploi! Zonele în care sunt anunțate averse și vijelii

Vești de ultimă oră de la meteorologi. Nu scăpăm de ploi! Zonele în care sunt anunțate averse și vijelii (sursa foto: monitorulcj.ro)

Nu uitați umbrelele sau pelerinele de ploaie când plecați de acasă! Sunt anunțate noi perioade cu manifestări specifice instabilității atmosferice, din care nu vor lipsi ploile, dar nici intensificările vântului.

Meteorologii au actualizat, luni, 14 iunie, informarea meteo emisă în cursul zilei precedente (VEZI AICI) și au anunțat cum va fi vremea în intervalul 14 iunie, ora 10:00 – 16 iunie, ora 23:00.

Astfel, potrivit precizărilor venite de la Administraţia Naţională de Meteorologie, pe parcursul acestei prime zile din săptămână, respectiv luni, 14 iunie, ”vor fi averse moderate cantitativ local la munte, în nordul și centrul țării și pe arii restrânse în regiunile sudice unde vor fi însoțite de frecvente descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului”.

Ce se anunță pentru marți și miercuri

Pentru marți, 15 iunie, și miercuri, 16 iunie, meteorologii transmit că în est și sud-est vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată. Care vor aduce în peisaj averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat grindină și vijelii.

”În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși pe arii restrânse 25…50 l/mp. Astfel de fenomene se vor semnala și în celelalte zone, dar pe areale mai mici”, conform informării venite de la ANM.

Meteorologii nu vin cu vești tocmai bune nici pentru zilele următoare. Mai precis, atrag atenția că până la sfârșitul săptămânii se vor semnala manifestări specifice instabilității atmosferice. Drept urmare, atenție la prognoză, în așa fel încât să nu vă prindă pe picior greșit episoadele de vreme urâtă!

118 afisari
Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger