AcasăUtileMeteoVești de ultimă oră de la ANM! Vânt puternic și ninsoare viscolită!...

Vești de ultimă oră de la ANM! Vânt puternic și ninsoare viscolită! Cum va fi vremea în Capitală – atenție la temperaturi!

Vești de ultimă oră de la ANM! Vânt puternic și ninsoare viscolită! Cum va fi vremea în Capitală - atenție la temperaturi!Vești de ultimă oră de la ANM! Vânt puternic și ninsoare viscolită! Cum va fi vremea în Capitală - atenție la temperaturi! (sursa foto: telegrama.ro)

Sunt vești noi venite de la meteorologi, cu privire la prognoza pentru perioada imediat următoare!

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a transmis, în dimineața zilei de luni, 29 noiembrie, atât o informare meteo, cât și o atenționare COD GALBEN.

Astfel, prin intermediul informării meteorologice, valabile începând din 29 noiembrie, ora 10 și până pe 30 noiembrie, ora 20, se transmite că „local și temporar, în intervalul menționat, vor fi intensificări ale vântului la munte, mai ales la altitudini mari, precum și în regiunile sud-estice, iar în cursul zilei de marți (30 noiembrie) și în sud-vestul teritoriului”.

Conform specialiștilor, rafalele vor avea în general 50…70 km/h, iar pe crestele Carpaților Meridionali începând din dimineața zilei de marți, 30 noiembrie, peste 80…100 km/h și temporar va ninge.

S-a emis și un COD GALBEN

(foto: meteoromania.ro)

Totodată, din direcția ANM s-a emis și un COD GALBEN.

Din textul atenționării aflăm că în intervalul 29 noiembrie, ora 14 – 30 noiembrie, ora 03, în Carpații Orientali, la altitudini de peste 1700 m, rafalele vor depăși 80…90 km/h și pe alocuri va ninge viscolit.

Schimbări bruște de temperatură în Capitală

Și tot luni dimineață, ANM a transmis o prognoză specială pentru zona municipiului București. Mesajul vizează intervalul 29 noiembrie, ora 10 – 30 noiembrie, ora 20.

Potrivit meteorologilor, vremea se va răci. Astfel că, dacă luni, 29 noiembrie, temperatura maximă va fi de 12…13 grade, cea de marți, 30 noiembrie, va fi de de 5…6 grade.

Și tot referitor la regimul termic s-a anunțat că minima termică din noaptea de luni spre marți (29/30 noiembrie) va fi de 0…2 grade.

Cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua slab, iar vântul va sufla slab și moderat – mai anunță meteorologii în această prognoză specială.

337 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger