AcasăUtileMeteoVești de la ANM, pe 1 decembrie! Atenționare COD GALBEN. Zonele vizate...

Vești de la ANM, pe 1 decembrie! Atenționare COD GALBEN. Zonele vizate – HARTA

Vești de la ANM, pe 1 decembrie! Atenționare COD GALBEN. Zonele vizate - HARTAVești de la ANM, pe 1 decembrie! Atenționare COD GALBEN. Zonele vizate - HARTA (sursa foto: olt-alert.ro)

Sunt informații noi venite de la Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), în dimineața zilei de miercuri, 1 decembrie.

A fost actualizată prognoza, astfel că pentru intervalul 01 decembrie, ora 10 – 01 decembrie, ora 20, cât va fi în vigoare o atenționare COD GALBEN, reprezentanții ANM anunță în ce zone se vor semnala intensificări mai puternice ale vântului.

„În intervalul menționat, vântul va continua să prezinte intensificări în cea mai mare parte a zonei de munte, cu viteze în general de 60…80 km/h spulberând zăpada.

În Carpații Meridionali și în Carpații de Curbură, la altitudini de peste 1700 m, rafalele vor depăși temporar 90…110 km/h. Pe arii restrânse va mai ninge slab”, anunță meteorologii.

Totodată, specialiștii ANM menționează că, local, se vor semnala intensificări temporare ale vântului și în centrul, estul și sudul teritoriului, cu viteze de 50…65 km/h.

Iată harta zonelor aflate sub incidența acestei avertizări meteo:

foto: meteoromania.ro

Cum va fi vremea în Capitală

Totodată, dintr-o prognoză specială pentru zona municipiului București, valabilă în același interval orar, respectiv 01 decembrie, ora 10 – 01 decembrie, ora 20, aflăm că în Capitală vremea se va încălzi față de ziua precedentă.

Și că temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade. Cerul va fi variabil. Nu va lipsi din peisaj nici vântul. Care va sufla în general moderat, trecător cu intensificări de 35…45 km/h, conform ANM.

120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger