AcasăUtileMeteoUn specialist ANM anunță vreme schimbătoare în următoarea perioadă. „Vom avea episoade...

Un specialist ANM anunță vreme schimbătoare în următoarea perioadă. „Vom avea episoade cu precipitații”

Cum va fi vremea după ciclonul care a lovit, recent, România? Un specialist din cadrul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) ne spune la ce să ne așteptăm din partea vremii.

Directorul de prognoză al ANM, Florinela Georgescu, a venit cu detalii. E vorba despre prognoza pentru zilele următoare.

Din câte a explicat oficialul din cadrul Administrației Naționale de Meteorologie, vor fi schimbări frecvente ale vremii, până la sfârșitul acestei luni. Și nu vor lipsi precipitațiile – atât sub formă de ploaie, cât și de la lapoviță și ninsoare – mai ales în zonele montane înalte.

Citiți și: Iarna face ravagii. Unitatea 1 de la Cernavodă s-a deconectat din cauza furtunilor! S-a pierdut o barjă maritimă, cu 3 oameni! (VIDEO)

Georgescu: „Vreme foarte schimbătoare”

În următoarea perioadă, cel puțin săptămâna viitoare, aș spune că și cealaltă săptămână, până la sfârșitul acestei luni, cel puțin, va fi o vreme foarte schimbătoare, cu modificări o dată la două trei zile.

Vom avea episoade cu precipitații, la munte mai ales lapoviță și ninsoare dincolo de 1400 m. În zonele deluroase, precipitații mixte, iar la câmpie probabil că vor domina totuși ploile”, a anunțat Florinela Georgescu, duminică seară, la Antena3.

Potrivit precizărilor șefei din cadrul ANM, ciclonul din Marea Neagră s-a îndepărtat. Însă chiar și așa, marți seară și miercuri vor urma din nou precipitații în toată țara.

89 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri