AcasăUtileMeteoULTIMA ORĂ: Meteorologii anunță ploi, dar și intensificări ale vântului. Până când...

ULTIMA ORĂ: Meteorologii anunță ploi, dar și intensificări ale vântului. Până când e valabilă informarea de la ANM

ULTIMA ORĂ: Meteorologii anunță ploi, dar și intensificări ale vântului. Până când e valabilă informarea de la ANM (sursa foto: realitateadetulcea.net)

Chiar dacă suntem în luna iunie, prima lună de vară calendaristică, vremea continuă să fie capricioasă, în intervalul următor, în mai multe zone din țară. Nu vor lipsi precipitațiile, dar nici intensificările vântului.

Cel puțin asta reiese din textul unei informări meteo transmise în dimineața zilei de miercuri, 2 iunie, din direcția Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

Mesajul specialiștilor vizează intervalul 02 iunie, ora 10:00 – 03 iunie, ora 12:00. Perioadă în care, conform meteorologilor, în regiunile estice, sud-estice, dar și în zona Carpaților de Curbură va continua să plouă, în general moderat cantitativ, și se vor acumula 10…20 l/mp și izolat 25 l/mp.

De asemenea, în anumite zone vântul va sufla destul de puternic. Mai precis, vor fi intensificări temporare ale vântului în Moldova, Dobrogea și estul Munteniei, în general cu viteze de 45…55 km/h și pe alocuri 60…70 km/h, din câte se mai precizează în textul informării meteo transmise de către reprezentanții ANM.

Prognoză specială pentru Capitală

Și tot în dimineața zilei de miercuri a fost transmisă și o prognoză specială pentru București, valabilă tot pentru intervalul 02 iunie, ora 10:00 – 03 iunie, ora 12:00.

Prin intermediul căreia se anunță faptul că în Capitală vremea va fi răcoroasă, iar cerul va avea înnorări. Și că vântul nu va lipsi nici el din peisaj. ”Pe parcursul zilei de miercuri (2 iunie) şi posibil joi dimineaţa, trecător va ploua slab. Vântul va fi moderat în prima parte a intervalului (temporar cu viteze de până la 25…35 km/h), apoi va sufla slab”.

De asemenea, se precizează faptul că temperatura maximă de miercuri, mai ridicată decât în ziua precedentă, se va situa în jurul a 19 grade, în timp ce minima de joi dimineaţă va fi de 8-11 grade.

168 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger