AcasăUtileMeteoPrognoză specială pentru București, valabilă până joi dimineață. Ce anunță ANM

Prognoză specială pentru București, valabilă până joi dimineață. Ce anunță ANM

Sunt precizări de ultimă oră venite de la Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) cu privire la vremea din Capitală.

E vorba despre o prognoză specială emisă de ANM în dimineața zilei de miercuri, 29 decembrie. Este vizat intervalul 29 decembrie ora 18:00 – 30 decembrie ora 08:00. Mai exact, până joi dimineață.

Așadar, locuitorii Capitalei află că în intervalul avut în vedere de meteorologi, cerul va fi noros și se vor semnala precipitații sub formă de ploaie sau burniță ce vor depune polei.

De asemenea, vântul va sufla slab până la moderat. Iar temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade, potrivit ANM.

Atenționări nowcasting COD GALBEN

De asemenea, e de precizat faptul că la această oră sunt în vigoare mai multe atenționări nowcasting (de fenomene imediate) COD GALBEN emise de Administrația Națională de Meteorologie, tot în dimineața zilei de 29 decembrie, și valabile după cum urmează:

– de la ora 10:30 până la ora 12:00

In zona : Județul Ialomiţa;
Județul Călăraşi;

Se vor semnala : local burniță ce depune polei

– de la ora 10:15 până la ora 12:00

In zona : Județul Argeş: zona joasă;
Județul Dâmboviţa: zona joasă;

Se vor semnala : local burniță ce depune polei

– de la ora 9:00 până la ora 12:00

In zona : Județul Gorj: zona joasă;
Județul Vâlcea: zona joasă;
Județul Dolj;

Se vor semnala : local ceaţă, care determină scăderea vizibilităţii sub 200 m, izolat sub 50 m ce va favoriza în funcţie de condiţiile locale formarea gheţuşului.

102 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri

Au apărut primele cireşe pe tarebele din pieţele noastre. Te uiţi şi pleci! Preţul, prohibitiv

Pe tarebele pieţelor din Oradea au apărut primele cireşe din anul 2024. Sunt de import, din America de Sud, iar preţul este unul prohibitiv.O...

Sateliții kamikaze

Rusia a pornit războiul împotriva Ucrainei în 24 februarie 2022. Tot atunci Rusia a început o operațiune spațială:  a efectuat o serie de lansări...