AcasăUtileMeteoPrognoză specială pentru București. Cum va fi vremea în Capitală la începutul...

Prognoză specială pentru București. Cum va fi vremea în Capitală la începutul săptămânii. Vești despre temperaturi

Prognoză specială pentru București. Cum va fi vremea în Capitală la începutul săptămânii. Vești despre temperaturiPrognoză specială pentru București. Cum va fi vremea în Capitală la începutul săptămânii. Vești despre temperaturi (sursa foto: playtech.ro)

Pe măsură ce specialiștii de la Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) au transmis, duminică, mai multe avertizări de viscol și ninsori – VEZI AICI, s-au aflat vești de ultim moment și despre vremea din Capitală. Unde NU sunt anunțate precipitații specifice iernii sau intensificări puternice ale vântului, iar informațiile despre regimul termic sunt cât se poate de bune, pentru această perioadă din an.

E vorba despre o prognoză specială pentru București, pentru intervalul 7 februarie ora 02:00 – 8 februarie ora 20:00, respectiv până marți seară.

Pentru primele ore ale intervalului avut în vedere de meteorologi în această prognoză, și anume 7 februarie ora 02:00 – 7 februarie ora 08:00, respectiv pentru noaptea de duminică spre luni, meteorologii anunță că se va înnora treptat cerul, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de -2…-1 grad, mai scăzută în zona preorășenească, spre -4 grade.

Ce temperaturi vor fi marți, 8 februarie

Pentru prima zi a săptămânii, mai exact pentru intervalul 7 februarie ora 08:00 – 8 februarie ora 08:00 veștile sună astfel – cerul va avea înnorări, iar seara şi noaptea va ploua temporar. Vântul nu va lipsi cu totul din peisaj și va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 9…10 grade, iar cea minimă de 1…2 grade, potrivit ANM.

Pentru ziua de marți, 8 februarie, sunt vești cât se poate de plăcute. Meteorologii spun că vremea va fi frumoasă, iar cerul variabil. Vântul va sufla slab și moderat, iar temperatura maximă va fi de 7…8 grade. Așadar, ușor mai scăzută decât în ziua precedentă.

108 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger