AcasăUtileMeteoPrognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea până de...

Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea până de Crăciun!

Prima lună de iarnă din calendar se apropie tot mai mult, iar mulți vor să afle de pe acum cum va fi vremea în decembrie, „luna Sărbătorilor”. Mai ales că mai sunt doar câteva zile până la minivacanța de 1 decembrie.

Cei care numără zilele până la Crăciun și își fac de pe acum planuri pentru Sărbătorile de iarnă, și urmăresc veștile despre vreme, află cum arată prognoza pentru luna decembrie.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a transmis, vineri, 24 noiembrie, estimări pentru intervalul 27 noiembrie-25 decembrie. Sunt, așadar, detalii de ultimă oră cu privire la prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni.

Pentru prima săptămână din prognoză, intervalul 27 noiembrie -4 decembrie, meteorologii prognozează că temperaturile vor fi mai coborâte decât cele specifice perioadei, pe întreg teritoriul țării. Și nu vor lipsi nici precipitațiile, îndeosebi în regiunile vestice, sud-estice, dar și la munte.

Cum arată prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni? Iată ce anunță ANM:

Săptămâna 27.11.2023 – 04.12.2023

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică negativă mai accentuată în jumătatea nordică a țării.

Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile vestice, sud-estice și la munte.

Săptămâna 04.12.2023 – 11.12.2023

Temperaturile medii se vor situa în jurul celor specifice pentru acest interval, în toate regiunile.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile vestice.

Săptămâna 11.12.2023 – 18.12.2023

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în regiunile vestice și nord-vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 18.12.2023 – 25.12.2023

Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă, vor avea o tendință ușor deficitară în toate regiunile.

422 afisari

2 COMENTARII

  1. Precipitatii excedentare, sunteti tampiti? La ce deficit de umiditate din sol, putem sa le numim benefice. Astfel o cantitate de 25l/mp inseamna 250mc la hectar, ceeace nu este inca suficient pentru a compensa deficitul existent in special in sudul tarii, unde productia de cereale reprezinta granarul Romaniei, tampitilor! Rugati-va pentru zapada, graul semanat in sud inca nu a rasarit. Dumnezeu sa ne ajute!!!!

  2. Vremea va fi relativ ok in decembrie pentru ca urmeaza sa le reclam eu pe dana budeanu sipe carmen simona tovarnac pe la mamici si tatici de-ai lor pentru ca nu au inteles ca nu ai cum sa electrocutezi oamenii prin pereti si sa le faci cancerre si leucemii si tu sa stai inca linistita la tine in pat ca ai prestat matanii la niste tarani batrani si prosti dar cu mulle sute de milioane de euro la cont.
    Nu s-au intalnit hotii cu prostii.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri