AcasăUtileMeteoPrognoza meteo 21 august-18 septembrie. Cum vor fi temperaturile la început de...

Prognoza meteo 21 august-18 septembrie. Cum vor fi temperaturile la început de toamnă

Cei care încă nu au apucat să plece în concediu și își planifică de zor vacanța, dar și cei care pur și simplu vor să știe din timp ce surprize poate rezerva vremea, în săptămânile ce vin, după ce în aceste zile sudul și sud-estul țării înfruntă temperaturi caniculare află cum arată prognoza meteo până la jumătatea lunii septembrie.

Vin cele mai detalii vești de la meteorologi, cu privire la vremea de pe final de lună august și început de septembrie, prima lună de toamnă calendaristică.

Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

E vorba de estimări meteorologice pentru intervalul 21 august – 18 septembrie, făcute publice vineri de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Iar din câte indică prognoza meteo, toamna începe cu temperaturi mai ridicate decât cele obișnuite, ANM anunțând, pentru prima săptămână din septembrie, că temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în regiunile sudice și estice. În timp ce în restul teritoriului vor fi apropiate de cele specifice perioadei.

Iată ce anunță meteorologii pentru fiecare săptămână în parte, din intervalul 21 august – 18 septembrie:

Săptămâna 21.08.2023 – 28.08.2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile sudice.

Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 28.08.2023 – 04.09.2023

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval în regiunile sudice, estice și sudestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile intracarpatice, dar mai ales în zona Munților Apuseni și în extremitatea de nord a Carpaților Orientali, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 04.09.2023 – 11.09.2023

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în regiunile sudice și estice, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice perioadei.

Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 11.09.2023 – 18.09.2023

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână în regiunile sudice, estice și local în cele centrale, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării.

352 afisari

3 COMENTARII

  1. Cum mai postacule!?Ei stiu cum era acum 2 milioane de ani!!! De atunci a inceput incalzirea globala Oare putorile astea globaliste ,proaste si hoate erau pe atunci?

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Imagini spectaculoase, de Ziua Națională. Fenomenul surprins pe cer, la Alba Iulia – VIDEO

Fenomen optic spectaculos pe cerul României, chiar de Ziua Națională! Imaginile au fost surprinse la Alba Iulia.Un curcubeu a apărut pe cerul orașului Alba...

Șofer ucrainean, prins când încerca să intre în România pe la Giurgiu, conducând băut. Cât arăta etilotestul

Un șofer ucrainean a intrat în atenția polițiștilor giurgiuveni. S-a întâmplat la primele ore ale zilei de vineri, 1 decembrie.Un cetăţean ucrainean de 46...