AcasăUtileMeteoPrognoză de la ANM. Vești bune despre vremea din Capitală! Până la...

Prognoză de la ANM. Vești bune despre vremea din Capitală! Până la cât vor urca temperaturile în următoarele zile!

Prognoză de la ANM. Vești bune despre vremea din Capitală! Până la cât vor urca temperaturile în următoarele zile! (sursa foto: oradesibiu.ro)

Sunt vești cât se poate de bune, venite de la meteorologi, referitoare la prognoza pentru următoarele zile, în ceea ce privește vremea din Capitală. Se anunță temperaturi foarte plăcute, mai ridicate decât cele așteptate pentru a doua parte a primei săptămâni din noiembrie, luna cunoscută popular drept ”Brumar”.

De la Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a fost transmisă, miercuri, 3 noiembrie, o prognoză specială pentru București. Se are în vedere intervalul 3 noiembrie ora 20:00 – 6 noiembrie ora 10:00. Așadar, de miercuri seară și până sâmbătă dimineață.

Astfel, pentru intervalul 3 noiembrie ora 20:00 – 4 noiembrie ora 08:00, ANM anunță că în București cerul va fi mai mult senin în prima parte a intervalului, apoi vor fi nori de nivel jos și posibil ceață. Nu va lipsi cu totul nici vântul, care va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă, mai ridicată decât în mod normal, va fi de 7-8 grade, spun meteorologii.

Cum va fi vremea în a patra zi din această săptămână

Pentru intervalul 4 noiembrie ora 08:00 – 5 noiembrie ora 08:00, veștile sunt și ele cât se poate de bune, la nivel de temperaturi. Aflăm că valorile termice vor continua să crească, situându-se peste cele normale datei.

De asemenea, meteorologii transmit că atât în prima parte a zilei, cât și noaptea vor fi nori joși și posibil ceață, dar în restul intervalului cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 19-20 de grade, în timp ce minima de 8-10 grade.

Temperatura maximă, în jurul a 22 de grade

Din câte reiese din prognoza specialiștilor, va urma o zi și mai caldă. Așadar, în ziua de vineri regimul termic va marca încă o creștere cu câteva grade față de intervalul precedent.

Concret, pentru perioada 5 noiembrie ora 08:00 – 6 noiembrie ora 10:00, prognoza specială pentru București indică următoarele: „Vremea va continua să se încălzească devenind deosebit de caldă. Cerul va fi mai mult senin, exceptând primele ore ale intervalului și a doua parte a nopții când vor fi nori de nivel jos și posibil ceață. Vântul va sufla slab până la moderat”.

Conform ANM, temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 9-11 grade Celsius.

86 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger