AcasăUtileMeteoBreaking news: ANM, prognoză specială pentru București! Vremea o ia razna de...

Breaking news: ANM, prognoză specială pentru București! Vremea o ia razna de tot între 6 și 8 aprilie!

Meteorologii avertizează, într-o prognoză specială pentru București: Vremea se răcește. Nu vor lipsi nici ploile (sursa foto: romaniatv.net)

După ce pentru ziua de marți s-au anunțat temperaturi plăcute, vremea pare din nou gata să schimbe foaia, în Capitală.

Ca urmare, e bine să aveți în vedere prognoza specială transmisă de Administraţia Naţională de Meteorologie, pentru perioada 6 aprilie ora 21:00 – 8 aprilie ora 10:00.

De marți seară vor fi înnorări, iar trecător va ploua slab. De asemenea, vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimă va fi de 3-6 grade, anunță meteorologii.

Pentru intervalul 07.04.2021 ora 09:00 – 08.04.2021 ora 10:00 veștile nu sunt nici ele mai bune. Dimpotrivă. ANM transmite că vremea se va răci accentuat și va deveni deosebit de rece pentru această dată din calendar. Ceea ce va face ca temperatura maximă să se situeze în jurul a 7-9 grade, iar cea minimă să fie de -2…0 grade, mai scăzută în zona periferică.

Cerul va avea înnorări, iar temporar, îndeosebi ziua, va ploua. ”Vântul va avea intensificări în prima parte a intervalului cu viteze, în general, de 45…55 km/h, apoi va slăbi în intensitate. Spre sfârșitul nopții vor fi condiții de ceață și brumă”, transmit reprezentanții ANM.

Zonele aflate sub COD GALBEN de ninsori și vânt

foto: ANM

Vremea se anunță și mai capricioasă în alte zone din țară, unde pare-se că iarna nu vrea să se dea dusă din peisaj, deși e luna aprilie. Astfel, tot marți, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenționare tip COD GALBEN, pentru intervalul 06 aprilie, ora 23:00 – 07 aprilie, ora 18:00, prin intermediul căreia se comunică faptul că ”în sudul Banatului, sudul și estul Transilvaniei, precum și în zona Carpaților Meridionali și Orientali, va ninge, local însemnat cantitativ, iar vântul va avea intensificări cu viteze de 50…60 km/h”.

Totodată, ANM transmite că vântul va sufla și mai puternic la altitudini de peste 1500 de metri, unde vor fi rafale de peste 80-90 km/h, ninsoarea va fi viscolită, zăpada spulberată și vizibilitatea redusă sub 100 de metri.

196 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger