AcasăUtileMeteoMeteo duminică, 31 ianuarie. Vremea se încălzește, temperaturi peste normalul perioadei

Meteo duminică, 31 ianuarie. Vremea se încălzește, temperaturi peste normalul perioadei

meteo-31-ianMeteo duminică, 31 ianuarie. Vremea se încălzește, temperaturi peste normalul perioadei

Vremea s-a schimbat radical în ultima perioadă. Temperaturile reci au corelat cu cele extrem de ridicate și vremea a fost schimbătoare.

Ultimele zile au fost foarte reci și termometrele au indicat temperaturi scăzute, a nins și a viscolit, însă se anunță un sfârșit de lună călduros și un final de iarnă la fel de plăcut.

Azi, vremea începe să se încălzească în majoritatea regiunilor din țară. Temperaturile vor fi cuprinse între 2 și 9 grade celsius în toată țara, însă cerul va continua să fie acoperit de nori.

În jumătatea de nord a Moldovei și în zona de munte, mai ales la altitudini mai mari de 1400 m, va ninge și se va depune strat nou de zăpadă, în Maramureș, nordul Crișanei și al Transilvaniei vor predomina ninsorile, în Banat vor fi precipitații mixte, iar în celelalte regiuni vor fi mai ales ploi.

Local, îndeosebi spre seară și noaptea, se va depune polei, cu o probabilitate mai mare în jumătatea de sud a Moldovei, în nord-estul Munteniei și estul Transilvaniei, potrivit ANM.

Vremea în Bucureşti

La București, maxima va ajunge până la 7 grade, iar temperatura minimă nu va mai scădea sub -2 grade. Sunt șanse minime de ploaie și vântul va sufla slab și moderat.

Vremea la munte

Va continua să ningă și se va așeza un strat nou de zăpadă. Și în Moldova va ninge, însă temperaturile vor fi mai ridicate decât cele obșnuite pentru acest interval. Zăpadă se va topi repede, la fel și stratul care s-a format zilele trecute, când a nins abundent.

author avatar
Andrei Ștefan
102 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger