AcasăUtileMeteoMETEO duminică, 10 ianuarie. Gata cu vremea de primăvară! Vine iarna adevărată

METEO duminică, 10 ianuarie. Gata cu vremea de primăvară! Vine iarna adevărată

ninsori-iarnaMETEO duminică, 10 ianuarie. Gata cu vremea de primăvară! Vine iarna adevărată

Vremea nu va mai fi atât de prietenoasă în luna ianuarie şi schimbă foaia! Cerul va fi înnorat, iar ninsorile vor acoperi cea mai mare parte a ţării.

Duminică, vremea va fi în general închisă și va ninge în aproape toată țara. Vântul va sufla slab şi moderat, iar temperatura maximă va fi de 3 sau 4 grade, iar cea minimă între -2 și -1 grad.

Meteorologii anunţă precipitaţii mai ales sub formă de ninsoare, moderate cantitativ, intensificări temporare ale vântului şi polei în jumătatea de sud a ţării, începând de sâmbătă, de la ora 23:00 şi până marţi dimineaţă.

Vremea în Bucureşti

În Capitală, condiţiile meteorologice se apropie de ce este normal pentru această perioadă. În intervalul duminică ora 8:00 – luni ora 8:00 cerul va fi noros şi temporar va ninge în general moderat cantitativ.

ANM a emis o prognoză specială pentru zona municipiului București, valabilă în intervalul 9 – 13 ianuarie, de ninsoare, lapoviță și polei, conform ANM.

Se va depune strat de zăpadă neuniform, cu grosime în general de 8-10 cm. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări noaptea, când la rafală se vor înregistra viteze în general de 35-45 km/h. Temperatura maximă va fi de 1-2 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -1 grad.

Vremea la munte

În zonele muntoase, va ninge, se va depune strat un nou de zăpada, iar vântul va avea intensificări, mai ales pe creste, viscolind ninsoarea şi spulberând zăpada.

Intensificări ale vântului vor fi, local şi temporar şi în restul teritoriului, în special în sud şi în est. Pe alocuri, dimineaţa şi noaptea, vor fi condiţii de ceaţă.

author avatar
Andrei Ștefan
187 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger