AcasăUtileMeteoMeteo, 8 octombrie. Vremea se răcește simțitor - maxima zilei în Capitală

Meteo, 8 octombrie. Vremea se răcește simțitor – maxima zilei în Capitală

Meteo, 8 octombrie. Vremea se răcește simțitor - maxima zilei în Capitală (sursa foto: emaramures.ro)

Veștile despre vremea de vineri nu sunt dintre cele mai bune, dat fiind faptul că temperaturile scad, față de ziua precedentă.

Astfel, vineri temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 17 grade, cu cele mai ridicate valori termice în nord-vest.

Vremea va fi destul de mohorâtă. Temporar, va ploua pe arii relativ extinse în jumătatea sudică a teritoriului și izolat în rest.

Din câte au anunțat încă de zilele trecute meteorologii, prin intermediul unei informări meteo – VEZI AICI, ”vineri și sâmbătă (8 și 9 octombrie) vremea va deveni deosebit de rece, aria precipitațiilor se va extinde și va cuprinde îndeosebi jumătatea de sud a țării, iar la munte, în general la altitudini de peste 1500 m, vor fi precipitații mixte”.

Vântul nu va lipsi nici el și va sufla slab și moderat, cu intensificări îndeosebi în sudul și sud-estul teritoriului, dar și în zona montană înaltă.

Vremea în Capitală

Și în București vremea va fi în general închisă. Scad simțitor temperaturile, față de intervalul precedent, astfel că maxima zilei în Capitală se va situa în jurul a 12 grade.

Temporar, vor fi ploi slabe, îndeosebi în a doua parte a zilei. Vântul își va face simțită prezența în peisaj și va sufla în general moderat.

85 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger