AcasăUtileMeteoMeteo, 8 mai. Cum va fi vremea duminică. La ce valori ajung...

Meteo, 8 mai. Cum va fi vremea duminică. La ce valori ajung temperaturile maxime

Meteo, 8 mai. Cum va fi vremea duminică. La ce valori ajung temperaturile maxime (sursa foto: turdanews.ro)

Temperaturile din ultima zi a săptămânii se anunță cât se poate de plăcute.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza și seara, când, local, în zonele nordice și nord-estice, dar și la munte și pe arii mai restrânse în centru vor apărea averse, frecvente descărcări electrice, dar și intensificări de scurtă durată ale vântului. Ploile vor avea și caracter torențial și vor fi posibile căderi de grindină.

Duminică, temperaturile maxime se vor încadra între 14-15 grade pe litoral și vor ajunge spre 26 de grade în Banat și Crișana.

Atenționare nowcasting COD GABEN de ceață

Dimineața, apare în peisaj și ceața. La această oră e valabilă o atenționare nowcasting COD GALBEN emisă de Administrația Națională de Meteorologie, pentru zona depresionară a județului Harghita.

Conform ANM, atenționarea nowcasting e valabilă în intervalul orar 7:25- 9:00, când va semnala local ceață care determină reducerea vizibilității sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri.

Vremea în București

Ultima zi a săptămânii aduce vreme în general frumoasă în Capitală, cu temperaturi plăcute pentru această dată din calendar. Cerul va fi variabil, mai mult senin în prima parte a intervalului.

Vântul va sufla slab până la moderat, iar temperatura maximă se va situa în jurul a 22-23 de grade Celsius.

169 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger