AcasăUtileMeteoMeteo, 7 ianuarie. Temperaturile scad simțitor și în Capitală

Meteo, 7 ianuarie. Temperaturile scad simțitor și în Capitală

Meteo, 7 ianuarie. Temperaturile scad simțitor și în CapitalăMeteo, 7 ianuarie. Temperaturile scad simțitor și în Capitală (sursa foto: slatinata.ro)

Vremea se răcește simțitor, față de ziua precedentă, și în sudul și sud-estul țării. Astfel, potrivit ANM, la nivelul întregii țări temperaturile se vor apropia de valori normale pentru această perioadă.

Temperaturile maxime se vor situa între -1 și vor ajunge spre 7 grade Celsius, cu cele mai ridicate valori în Oltenia.

Cerul va fi variabil, pe parcursul zilei, în jumătatea nordică a țării, în rest nebulozitatea va fi persistentă și pe arii restrânse vor cădea precipitații sub formă de ploaie.

Și la munte se face mai frig. Cerul va avea înnorări, pe parcursul zilei, în special în masivele sudice, iar noaptea și în celelalte zone. Vor cădea ninsori în Carpații Meridionali și în Munții Apuseni și izolat în restul masivelor, conform realitatea.net.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă, iar temporar și local și în sudul teritoriului.

Vremea în București

Și în Capitală scad simțitor temperaturile, față de ziua precedentă, astfel că valoarea termică maximă nu va mai trece de 3-4 grade.

Cerul va avea înnorări și e posibil ca, trecător, la începutul zilei să plouă slab. Vântul va fi și el prezent în peisaj și va sufla în general moderat.

264 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger