AcasăUtileMeteoMeteo, 6 aprilie. Vremea se mai încălzește. La ce valori ajung temperaturile

Meteo, 6 aprilie. Vremea se mai încălzește. La ce valori ajung temperaturile

Meteo, 6 aprilie. Vremea se mai încălzește. La ce valori ajung temperaturile (sursa foto: playtech.ro)

Veștile despre regimul termic, pentru a treia zi a săptămânii, sunt îmbucurătoare, dat fiind faptul că temperaturile vor mai crește în toată țara.

Vremea va deveni caldă pentru începutul lunii aprilie, în special în sud și sud-est. Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 13 și 22 de grade Celsius.

Pe parcursul zilei, cerul va fi mai mult senin, exceptând, în primele ore ale intervalului, nordul, nord-estul și centrul țării, unde vor fi înnorări, dar probabilitatea să apară ploi va fi redusă.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări, temporar, la munte, în special la altitudini mari, dar și izolat, în sud-estul și vestul țării.

Vremea în București

În Capitală se anunță o zi frumoasă, și aici vor mai crește temperaturile, astfel că vremea va deveni caldă pentru această perioadă. Temperatura maximă de miercuri se va situa în jurul a 21-22 de grade.

Cerul va fi mai mult senin. Vor fi unele înnorări spre sfârșitul zilei, dar probabilitatea să plouă va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat.

59 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger