AcasăUtileMeteoMeteo, 5 iulie. Cum va fi vremea în prima zi a săptămânii....

Meteo, 5 iulie. Cum va fi vremea în prima zi a săptămânii. Temperatura maximă în Capitală

Meteo, 5 iulie. Cum va fi vremea în prima zi a săptămânii. Temperatura maximă în Capitală (sursa foto: impact.ro)

Prima zi a săptămânii va aduce temperaturi plăcute, dar și ploi în unele zone din țară. Așadar, umbrelele și pelerinele de ploaie vor fi accesorii utile și pe parcursul zilei de luni. 

Astfel, vremea va continua să se încălzească ușor și va fi călduroasă în regiunile vestice și sudice. Iar temperaturile maxime se vor situa între 24 de grade în depresiunile din estul Transilvaniei și vor urca până la 34 de grade în sudul Olteniei, conform romaniatv.net.

Temperaturile maxime ajung la 34 de grade

Cerul va fi variabil, fiind anunțate, local, averse și descărcări electrice – cu probabilitate mai mare în estul teritoriului, iar după-amiaza și în zonele de deal și de munte. Precipitațiile vor avea și caracter torențial.

Vântul nu va lipsi nici el din peisaj. Va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, local în zonele estice și în extremitatea sud-vestică, dar și cu intensificări de scurtă durată – în timpul ploilor.

Vremea în Capitală

Locuitorii Capitalei vor avea parte de o vreme călduroasă. Luni, cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza, când va crește probabilitatea de apariție a ploilor de scurtă durată.

Nu va lipsi nici vântul, care va sufla slab până la moderat. Iar temperatura maximă va fi în jurul a 30-31 de grade.

43 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger