AcasăUtileMeteoMeteo, 4 mai. Vremea se mai răcorește. Temperaturile maxime anunțate pentru marți

Meteo, 4 mai. Vremea se mai răcorește. Temperaturile maxime anunțate pentru marți

Meteo, 4 mai. Vremea se mai răcorește (sursa foto: emaramures.ro)

Ziua de marți, a treia zi a Sărbătorilor Pascale ortodoxe, aduce vreme în general frumoasă, dar răcoroasă pentru această dată din calendar, în mare parte din țară, mai ales comparativ la intervalul precedent, când fuseseră atinse valori termice de peste 23 de grade, cât e maxima prognozată pentru data de 4 mai.

Așadar, temperaturile maxime se vor situa între 14 grade pe litoral și 23 de grade în sudul țării. Cerul va fi mai mult senin în majoritatea regiunilor. Dar vor apărea unele înnorări pe timpul zilei în sud-est și la munte, unde, izolat și trecător, vor cădea precipitații slabe, sub formă de ploaie, conform realitatea.net.

De asemenea, vântul nu va lipsi nici el din peisaj și va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în zona înaltă. Și tot la munte vor fi, izolat însă, condiții de ploi slabe.

Vremea în București

În Capitală, a doua zi a săptămânii va aduce vreme frumoasă, un cer variabil către mai mult senin și vânt slab și moderat.

Valorile maxime ale zilei – în scădere față de ziua de luni – se vor situa în jurul a 21-22 de grade Celsius.

58 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger