AcasăUtileMeteoMeteo, 3 octombrie. Vremea devine rece în majoritatea zonelor / Temperaturile se...

Meteo, 3 octombrie. Vremea devine rece în majoritatea zonelor / Temperaturile se schimbă radical

vremeaMeteo, 3 octombrie. Vremea devine rece în majoritatea zonelor / Temperaturile se schimbă radical

Administrația Națională de Meteorologie(ANM) a emis prognoza meteo pentru data de 3 octombrie 2022. Temperaturile vor fi mai scăzute față de ziua precedentă, iar precipitațiile își vor face simțită prezența.

Meteorologii anunță nor în nord, centru şi nord-est, precum şi în zonele montane unde va ploua pe arii extinse. În restul teritoriului, cerul va fi temporar noros, iar ploile se vor semnala pe spaţii mici.

Temperaturile vor fi modeste

Sunt așteptate și descărcări electrice, în special în sud-est. Vântul va sufla moderat, cu intensificări pe crestele montane, dar temporar şi pe areale mai restrânse şi în restul zonelor, cu precădere în sud-vest, centru şi nord-est.

Maximele vor fi între 14 și 23 de grade, iar cele minime între 4 și 14 grade. Ceața își va face simțită prezența, potrivit ANM.

Vremea în Capitală

Valorile termice vor continua să scadă și se vor situa în jurul celor specifice perioadei. Cerul va fi temporar noros și vor fi ploi de scurtă durată, posibil însoţite de descărcări electrice. Vântul va sufla moderat. Maxima va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 7…9 grade.

Vremea la munte

La munte prindem scurte momente cu soare, dar se mai răceşte puţin. Ploile vin pe arii extinse şi se vor acumula 30 de litri de apă pe metru pătrat. La altitudini mari o să ningă sau o să cadă lapoviţa şi tot pe-acolo vântul mai are unele intensificări.

author avatar
Andreea Vlad
122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger