AcasăUtileMeteoMeteo, 27 octombrie. Până la ce valori ajung temperaturile în a treia...

Meteo, 27 octombrie. Până la ce valori ajung temperaturile în a treia zi a săptămânii

Meteo, 27 octombrie. Până la ce valori ajung temperaturile în a treia zi a săptămânii (sursa foto: romaniatv.net)

A treia zi a săptămânii aduce valori termice în jurul celor normale pentru această dată din calendar. Și o vreme în general frumoasă în Capitală.

Temperaturile maxime se vor situa, miercuri, între 11 și 17 grade Celsius.

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări pe timpul zilei, în sud-estul și sudul extrem al teritoriului. Vântul nu va lipsi nici el și va sufla slab și moderat.

COD GALBEN nowcasting de ceață

Dimineața, sunt condiții să apară în peisaj ceața. De altfel, la această oră este în vigoare o atenționare nowcasting (cu efect imediat-n.n) COD GALBEN de ceață, emisă de Administrația Națională de Meteorologie în dimineța zilei de 27 octombrie.

Conform ANM, de la ora 8:00 până la ora 11:00, se va semnala ceață care determină reducerea vizibilității local sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri în următoarele zone:
Județul Giurgiu: Giurgiu, Frătești, Oinacu, Vedea, Stănești, Găujani, Malu, Slobozia, Gostinu;

Județul Teleorman: Turnu Magurele, Zimnicea, Islaz, Bragadiru, Piatra, Segarcea-Vale, Pietroșani, Conțești, Lunca, Lița, Suhaia, Seaca, Năsturelu, Lisa, Frumoasa, Traian, Viișoara, Fântânele, Bujoru, Ciuperceni.

Vremea în București

În Capitală, vremea va fi apropiată de normalul termic specific acestei date din calendar, cu o temperatură maximă în ușoară creștere față de ziua precedentă, ce se va situa în jurul a 15-16 grade Celsius.

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în primele ore ale zilei. Vântul va sufla în general slab.