AcasăUtileMeteoMeteo, 27 ianuarie. Temperaturile mai cresc în Capitală

Meteo, 27 ianuarie. Temperaturile mai cresc în Capitală

Meteo, 27 ianuarie. Temperaturile mai cresc în CapitalăMeteo, 27 ianuarie. Temperaturile mai cresc în Capitală (sursa foto: turdanews.ro)

Vremea continuă să se încălzească ușor, joi, în regiunile sudice și sud-estice, în restul zonelor valorile termice fiind apropiate de cele din ziua precedentă. Însă nu vor lipsi nici precipitațiile.

Temperaturile maxime se vor situa între -2 grade și vor urca spre 8-9 grade.

În vest, centru, nord și nord-est vor fi înnorări persistente, iar temporar se vor semnala precipitații, pe arii restrânse, pe timpul zilei. Acestea vor fi sub formă de ninsoare, cu excepția unor areale restrânse din Banat și Crișana, dar și – în prima parte a intervalului – a nordului Moldovei – unde precipitațiile vor fi sub formă de lapoviță sau ploaie. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar probabilitatea să cadă precipitații va fi scăzută.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, îndeosebi în zona înaltă a Meridionalilor și a Carpaților de Curbură. În prima parte a zilei, vor mai fi intensificări și în sud-vest și nord-vest.

Atenționări nowcasting COD GALBEN

La această oră sunt în vigoare două atenționări nowcasting COD GALBEN emise de Administrația Națională de Meteorologie în dimineața zilei de 27 ianuarie și valabile astfel:

– de la ora 6:40 până la ora 9:00

In zona : Județul Argeş: zona de munte de peste cota 1800 m;
Județul Prahova: zona de munte de peste cota 1800 m;
Județul Dâmboviţa: zona de munte de peste cota 1800 m;

Se vor semnala : intensificări ale vântului, cu viteze la rafală de peste 90…100 km/h, zăpadă spulberată

– de la ora 6:25 până la ora 9:00

In zona : Județul Arad: zona joasă;

Se vor semnala : local ceață care determină scăderea vizibilității sub 200 m, ce va favoriza, în funcție și de condițiile locale, formarea ghețușului.

Vremea în București

În Capitală se mai încălzește ușor, față de ziua precedentă, astfel că temperatura maximă va ajunge spre 7-8 grade Celsius.

Cerul va fi mai mult senin, așadar se va zări și soarele. Vântul va sufla slab și moderat.

56 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger