AcasăUtileMeteoMeteo, 27 ianuarie. Ninsori și vânt în mai multe zone din țară

Meteo, 27 ianuarie. Ninsori și vânt în mai multe zone din țară

Meteo, 27 ianuarie. Ninsori și vânt în mai multe zone din țară (sursa foto: agrointel.ro)

Ziua de miercuri aduce precipitații specifice sezonului rece, dar și intensificări ale vântului, în mai multe regiuni ale țării.

La această oră este în vigoare o atenționare COD GALBEN, valabilă până miercuri seară, la orele 23, prin intermediul căreia meteorologii au anunțat că în jumătatea de sud-est a țării, local, vor fi intervale în care va ninge însemnat cantitativ și se va depune strat de zăpadă neuniform și consistent. Pentru Dobrogea, estul Munteniei și sud-estul Moldovei Administraţia Naţională de Meteorologie transmite că vântul va avea rafale de 55-70 km/h, care vor viscoli ninsoarea și vor duce la scăderea semnificativă a vizibilității.

sursa foto: ANM

De asemenea, este valabilă și o informare meteo, care expiră joi dimineață, la ora 10, reprezentanții ANM anunțând că în intervalul menționat în Muntenia, Dobrogea și local în Moldova și la munte temporar va ninge, în general moderat cantitativ. Și că în estul și sud-estul țării vor fi rafale de 50-60 km/h. De asemenea, vântul va sufla -mai puternic – și la munte. În Carpații Meridionali și de Curbură rafalele vor atinge în general 55- 65 km/h, iar la altitudini de peste 1700 m se vor depăși 75-85 km/h, ninsoarea va fi viscolită și zăpada spulberată.

Vremea în București

În Capitală, vremea va fi închisă, fiind așteptat ca, temporar, să mai apară precipitații – îndeosebi sub formă de ninsoare, conform stirimeteo.com. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperatura maximă se va situa între 1-2 grade Celsius.

104 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger