AcasăUtileMeteoMeteo, 27 aprilie. Vreme răcoroasă. Nu lipsesc ploile

Meteo, 27 aprilie. Vreme răcoroasă. Nu lipsesc ploile

Meteo, 27 aprilie. Vreme răcoroasă. Nu lipsesc ploile (foto: agrointel.ro)

Vremea pare să întoarcă din nou foaia și să devină mohorâtă. A doua zi a săptămânii aduce temperaturi maxime de până în jurul a 17 grade Celsius.

Vremea se anunță a fi răcoroasă în majoritatea regiunilor, chiar rece pentru această dată din calendar în nord-estul țării. Valorile maxime indicate de termometre se vor situa între 9 grade în Moldova și 17 grade în Lunca Dunării, potrivit realitatea.net.

Nu vor lipsi nici precipitațiile – astfel că temporar va ploua în Banat, Muntenia și Oltenia, pe arii restrânse în Moldova și în Dobrogea, dar și izolat în restul teritoriului. De asemenea, la munte sunt prognozate precipitații mixte, chiar ninsori la altitudini mari, unde vântul va sufla cu putere. Și anume va avea viteze la rafală de peste 70-80 km/h, îndeosebi în Meridionali, spulberând zăpada.

Vremea în Capitală

În București, ziua de marți nu va aduce temperaturi prea ridicate, specifice, până la urmă, finalului lunii aprilie. Astfel că și în Capitală vremea din această a doua zi a săptămânii poate fi caracterizată drept răcoroasă. Maxima se va situa în jurul a 16 grade Celsius, mai scăzută decât în ziua precedentă.

Iar din peisaj nu vor lipsi norii, temporar fiind anunțate precipitații sub formă de ploaie. De asemenea, nu va lipsi nici vântul, care va sufla slab și moderat.

82 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger