AcasăUtileMeteoMeteo, 26 aprilie. Cum va fi vremea în a doua zi a...

Meteo, 26 aprilie. Cum va fi vremea în a doua zi a săptămânii. La ce valori ajung temperaturile maxime

Meteo, 26 aprilie. Cum va fi vremea în a doua zi a săptămânii. La ce valori ajung temperaturile maxime (sursa foto: realitatea.net)

Veștile despre temperaturile de marți, a treia zi a Paștelui ortodox, sunt cât se poate de bune.

Vremea va fi caldă în sudul și estul țării, iar în restul zonelor apropiată de normal sub aspect termic, cu mențiunea că nu vor lipsi semnele instabilității atmosferice.

Cerul va fi variabil, cu o probabilitate mai mare ca după-amiaza și seara, local în zonele montane și submontane, prin centru și pe arii restrânse în restul teritoriului, să apară manifestări specifice instabilității atmosferice – înnorări temporar accentuate, averse și uneori descărcări electrice.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană.

COD GALBEN nowcasting de ceață

Dimineața vor fi condiții de ceață. La această oră e în vigoare o atenționare nowcasting COD GALBEN emisă de Administrația Națională de Meteorologie, în dimineața zilei de 26 aprilie, și valabilă în intervalul 6:20-9:00, pentru zona joasă a județului Mureș. Unde, conform ANM, se va semnala ceaţă care determină scăderea vizibilităţii, local sub 200 m, izolat sub 50 m.

Temperaturile maxime se vor situa în general între 18 și 25 de grade Celsius.

Vremea în București

În Capitală a doua zi a săptămânii se anunță caldă, cu o temperatură maximă în jurul a 24 de grade. Așadar, o zi bună pentru plimbare.

Cerul va fi variabil, mai mult senin în primele ore ale zilei. Vântul nu va lipsi cu totul din peisaj și va sufla slab și moderat.

87 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger