AcasăUtileMeteoMeteo, 25 ianuarie. În Capitală, vremea se răcește. Intensificări ale vântului în...

Meteo, 25 ianuarie. În Capitală, vremea se răcește. Intensificări ale vântului în mai multe zone din țară

Meteo, 25 ianuarie. În Capitală, vremea se răcește. Intensificări ale vântului în mai multe zone din țară (sursa foto: playtech.ro)

În prima zi a ultimei săptămâni din ianuarie vântul se va simți în majoritatea regiunilor, anunță meteorologii.

La ora 10 intră în vigoare o informare emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie, valabilă până la orele 22, interval în care, potrivit specialiștilor, vântul va avea intensificări temporare în cea mai mare parte a țării. Va sufla cu viteze în general de 45-55 km/h, iar la munte, dar și în regiunile nord-vestice, centrale, sudice și sud-estice vor fi intervale în care rafalele vor depăși 55-65 de km/h și izolat 70 km/h.

La munte, în zona înaltă, adică la altitudini de peste 1800 m, rafalele vor fi și mai puternice și vor depăși, spun meteorologii, 80-100 km/h. Mai mult, se anunță că în zona de munte și pe arii restrânse în regiunile intracarpatice va ninge temporar.

La nivel termic, maximele zilei – în scădere față de ziua precedentă, se vor situa între 0 și 2 grade în depresiuni și 10-12 grade în Dobrogea, conform realitatea.net.

Vremea în Capitală

Conform ANM, în București vremea se va răci, luni, dar chiar și așa, temperaturile vor fi în continuare mai mari decât mediile climatologice ale perioadei. Maxima zilei va fi de 7-8 grade Celsius.

Cerul va avea înnorări temporare și sunt anunțate ploi slabe, îndeosebi în prima parte a zilei va ploua slab. Nici în București nu va lipsi vântul, care, potrivit prognozei, se va intensifica treptat după-amiază și seara, când va atinge la rafală viteze în jurul a 55 km/h.

84 afisari
Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger