AcasăUtileMeteoMeteo, 24 mai. Vreme caldă în Capitală. Până la cât vor ajunge...

Meteo, 24 mai. Vreme caldă în Capitală. Până la cât vor ajunge temperaturile

Meteo, 24 mai. Vreme caldă în Capitală. Până la cât vor ajunge temperaturile (sursa foto: alba24.ro/)

Prima zi a acestei săptămâni va aduce vreme în general frumoasă și caldă pentru această dată din calendar în zonele sudice și temperaturi în jurul mediilor multianuale în restul regiunilor.

Astfel că temperaturile maxime se vor situa între 19 și 29 de grade Celsius. Drept urmare, sunt vești bune la nivel termic.

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și, izolat, ploi de scurtă durată, în special în zona de munte, conform realitatea.net.

Nici vântul nu va lipsi din peisaj și va avea intensificări în zonele estice și sud-estice – în prima parte a zilei, în timp ce către orele serii se va intensifica treptat în zona Meridionalilor și în sudul Banatului.

Vremea în București

Locuitorii Capitalei vor avea parte de o nouă zi caldă, cu temperaturi maxime ce vor ajunge spre 28-29 de grade Celsius. Așadar, valori termice apropiate de cele de vară, pe final de lună mai, respectiv cu doar câteva zile înainte de începutul verii calendaristice.

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări pe măsură ce se va apropia seara. De asemenea, nici vântul nu va lipsi cu totul din peisaj, dar va sufla în general slab.

89 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger