AcasăUtileMeteoMeteo, 23 septembrie. Cum va fi vremea, joi, în București

Meteo, 23 septembrie. Cum va fi vremea, joi, în București

Meteo, 23 septembrie. Cum va fi vremea, joi, în București (sursa foto: radioconstanta.ro)

Vremea se anunță destul de mohorâtă, în această a patra zi a săptămânii. Și se menține rece, în cea mai mare parte a țării, chiar dacă în vest și sud-vest mai cresc ușor temperaturile, față de ziua precedentă.

Până joi la ora 10 rămâne în vigoare o informare meteo emisă miercuri de Administrația Națională de Meteorologie, prin intermediul căreia s-a anunțat faptul că la munte, în general la altitudini mai mari de 1700 m, se vor semnala precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare moderate cantitativ, în special pe crestele Carpaților Meridionali.

Conform prognozei, joi, în nord, centru și nord-est vor cădea precipitații slabe, sub formă de ploaie. De asemenea, și vântul va avea intensificări, în majoritatea regiunilor, mai puternice la munte.

Temperaturile maxime se vor încadra între 10 grade și vor ajunge până spre 20-21 de grade în sudul și vestul Olteniei.

Atenționare nowcasting de ceață

La începutul zilei se va semnala ceața. De altfel, în dimineața zilei de 23 septembrie, Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare nowcasting COD GALBEN, valabilă în intervalul orar 7:00 – 9:00, pentru județul Caraş-Severin: Oravița, Anina, Pojejena, Răcășdia, Sasca Montană, Ciclova Română, Socol, Berliște, Naidăș, Vrani, Ciuchici.

Unde, conform ANM, se va semnala ceață care determină reducerea vizibilității local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.

Vremea în București

În București, vremea rămâne rece pentru această perioadă, cu o temperatură maximă în jurul a 17-18 grade Celsius. Așadar, nu sunt vești tocmai bune când vine vorba de valorile termice prognozate pentru Capitală, în această a patra zi din săptămână.

Cerul va avea înnorări temporare, iar vântul va fi și el prezent în peisaj și va sufla slab și moderat.

169 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger