AcasăUtileMeteoMeteo, 22 iunie. Vreme călduroasă, cu disconfort termic în creștere/La cât ajung...

Meteo, 22 iunie. Vreme călduroasă, cu disconfort termic în creștere/La cât ajung temperaturile maxime

sursa foto: romaniatv.net

Ziua de joi aduce temperaturi ridicate, iar în unele zone disconfortul termic va fi în creștere. Nu vor lipsi, mai ales după-amiaza şi seara, aversele și descărcările electrice, în câteva regiuni ale țării.

A patra zi a acestei săptămâni aduce o vreme călduroasă în majoritatea regiunilor, iar în vest și sud-vest disconfortul termic va fi în creștere, acest lucru însemnând că indicele temperatură-umezeală se va apropia de pragul critic de 80 de unități.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, fiind așteptat să apară averse însoțite de descărcări electrice, mai ales după-amiaza și seara, în zonele montane, în Transilvania, Maramureș și pe arii mai restrânse în Oltenia, Crișana, nord-vestul Munteniei și pe alocuri în rest. Izolat vor fi cantități de apă mai însemnate, dar și condiții să cadă grindină.

Joi, temperaturile maxime se vor situa în general între 26 și 33 de grade.

Vremea în Capitală

În București, vremea va fi călduroasă. La începutul zilei și la noapte cerul va fi mai mult senin, însă după-amiaza vor apărea unele înnorări. Vântul va sufla slab până la moderat.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 32 de grade Celsius. Așadar, se anunță o zi cu peste 30 de grade în termometre, la orele amiezii, și în Capitală.

author avatar
Andrei Coman