AcasăUtileMeteoMeteo, 22 ianuarie. Vremea se schimbă radical și sunt aşteptate ninsori abundente

Meteo, 22 ianuarie. Vremea se schimbă radical și sunt aşteptate ninsori abundente

vremeaSe întorc ninsorile și toată țara este sub cod galben. Cum va fi vremea în weekend

După o săptămână cu temperaturi de primăvară, vremea s-a schimbat radical. ANM anunţă unde sunt aşteptate ninsori.

Duminică, temperaturile vor fi cu mult mai ridicate față de valorile specifice ale acestei perioade. În cea mai mare parte a țării, temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 6 și 14 grade Celsius, în timp ce minimele se vor situa între -2 și 6 grade Celsius.

Pe parcursul zilei, cerul va fi temporar noros. Pe arii vor fi ploi în Muntenia și precipitații mixte la munte, iar în restul țării doar pe alocuri se vor semnala ploi slabe. Noaptea, pe alocuri, ar putea să apară ploi slabe sau burniță.

Vreme în Capitală

Duminică, 22 ianuarie 2023, valorile termice vor fi mai ridicate decât normele acestei perioade și vremea va fi una călduroasă. Cerul va avea înnorări temporare ziua și persistente noaptea și vor fi ploi slabe sau burniță. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 11-12 grade Celsius, iar minima se va situa în jurul valorii de 3-5 grade Celsius.

author avatar
Andreea Vlad
273 afisari

2 COMENTARII

    • astia care scriu la ziare de-si spun jurnalisti au provenienta soimii patriei. Multi dintre ei dau cu stangul in dreptul, angajati pe pile si relatii ca pe vremea lui GOE al lui Caragiale. Au facut cultura la culturism si la macanitorii din servicii, sursa lor de stiri.
      Tot multi dintre ei ar fi mai utili la taiat frunze la caini si nu la contaminat hartia, maculatura, mai bine spus.Oricumm nu ne aud pentru ca au tupeu si n-au rusine. La agricultura si munca de jos nu se mai inghesuie nimeni.Ceausescu ii mai selecta<prostii cu prostii si desteptii cu desteptii.Capitalismul in mod democratic il amesteca pe cioban cu doctor,profesor inginer,inclusiv la pensie.Putoarea care a lenevit toata viata si-a frecat banana l-a gasit pe ciolacu, budai si gasca care face pensia lor egala cu a alora care au trudit la greu. De-acolo vin voturile si prostimea ne hotaraste soarta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger