AcasăUtileMeteoMeteo 22 februarie. Temperaturi de primăvară în toată țara

Meteo 22 februarie. Temperaturi de primăvară în toată țara

meteoMeteo 22 februarie. Temperaturi de primăvară în toată țara

Vremea va fi nefiresc de caldă în aproape toată țara. Maximele vor ajunge, luni, 22 februarie, până la 16 grade Celsius în regiunile deluroase.

Temperaturile se schimbă radical pe final de februarie. Mai exact, în această săptămână valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval, în cea mai mare parte a țării, potrivit ANM.

În Dobrogea şi Bărăgan, va domina atmosfera însorită, se face mai cald faţă de ziua trecută, iar temperaturile ajung până la 12 grade. În Moldova sudică şi în nordul Munteniei, prindem o dimineaţă cu ceață, însă apare şi soarele treptat. Vremea se încălzeşte, iar la amiază, termometrele vor indica 10 grade.

Ceață în nordul Moldovei și în Transilvania

În jumătatea nordică a Moldovei şi în Bucovina, găsim ceaţă în zonele joase. La deal şi la munte, norii apar sporadic, iar temperaturile, mai mari decât ieri, ating 12 grade Celsius. În nordul Transilvaniei şi în Maramureş, avem mult soare, nori puţini, dar şi ceaţă la începutul zilei. În zonele cu ceață persistentă, valorile termice nu vor trece de 4 grade, dar în rest, maximele urcă până la 11 grade.

În Transilvania, în depresiuni, ceața persistă pe tot parcursul zilei. În rest, vom zări şi soarele mai târziu, iar maximele ajung până la 10 grade. În Oltenia se anunţă o zi însorită, dar în zonele mai joase va fi ceaţă. Se încălzeşte şi la amiază, temperaturile ating 13 grade.

Vremea în Capitală

În Bucureşti, după ce se risipeşte ceața matinală, va domina atmosfera însorită şi se face mai cald decât ieri. La amiază, termometrele vor indica 11 grade Celsius. La noapte revin condiţiile de ceaţă, iar temperatura coboară până la 1 grad cu plus.

Vremea la munte

La munte, soarele străluceşte în cea mai mare parte a zilei. Temperaturile cresc, iar vremea devine caldă pentru data din calendar.

author avatar
Andreea Vlad
133 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger