AcasăUtileMeteoMeteo, 22 august. Vreme frumoasă la sfârșit de weekend. Ce temperaturi sunt...

Meteo, 22 august. Vreme frumoasă la sfârșit de weekend. Ce temperaturi sunt anunțate

vremeaMeteo, 22 august. Vreme frumoasă la sfârșit de weekend. Ce temperaturi sunt anunțate

Va fi vreme frumoasă în majoritatea teritoriilor din țară. Temperaturile vor fi în creștere, în special în sud-vestul României.

Vremea, duminică, 22 august, se anunță călduroasă și însorită. În partea de sud-vest a țării, temperaturile vor fi ușor ridicate, spre deosebire de restul zonelor, unde valorile termice vor fi mai scăzute. Administrația Națională de Meteorologie anunță că nu se va raporta disconfort termic în teritoriile în cauză.

În zonele joase de relief din Moldova, precum și în zonele subcarpatice, estul Carpaților Meridionali și, local, în Carpații Orientali, se anunță fenomene de instabilitate atmosferică. Astfel, prognoza meteo anunță înnorări temporare accentuate, precum și manifestarea averselor cu caracter torențial și furtuni pe teritorii restrânse.

Valorile termice maxime se vor încadra între 24 și 31 de grade Celsius. Cele mai ridicate temperaturi se vor raporta în sud-vestul României, cu valori de aproximativ 33 de grade. Temperaturile minime vor fi de aproximativ 10 grade.

Vremea în București

În municipiul București, vremea va fi frumoasă. Cerul va fi variabil spre senin, iar rafalele de vânt vor fi slabe. Temperaturile nu vor depăși, duminică, 30 de grade Celsius, potrivit meteorologilor.

Vremea la mare

Pe litoral, vremea va fi mai răcoroasă decât de obicei. Valorile maxime la mare vor si cuprinse de aproximativ 21 de grade.

author avatar
Andreea Vlad
68 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger