AcasăUtileMeteoMeteo, 21 septembrie. Vremea se răcește în cea mai mare parte a...

Meteo, 21 septembrie. Vremea se răcește în cea mai mare parte a țării

(sursa foto: ziaruldeiasi.ro)

Temperaturile scad simțitor, în această a doua zi a săptămânii, comparativ cu intervalul anterior.

Astfel că vremea se răcește, marți, în cea mai mare parte a țării, inclusiv în sudul și sud-estul teritoriului.

Conform prognozei, vor fi înnorări temporare, iar ziua vor apărea ploi, izolat, îndeosebi în jumătatea sudică. La munte, la altitudini mari, pot să apară precipitații sub formă de lapoviță și chiar ninsoare. Vântul va fi și el prezent în peisaj și va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și pe litoral.

De altfel, la această oră este în vigoare o atenționare nowcasting (cu efect imediat-n.n) COD GALBEN de vânt, emisă de Administrația Națională de Meteorologie, pentru intervalul orar 8:00 -11:00. Conform ANM, în zona de litotal a județelor Constanța și Tulcea, se vor semnala intensificări temporare ale vântului, cu rafale de 55 – 60 km/h.

Temperaturile maxime, mai scăzute, așadar, decât în ziua precedentă, se vor situa între 11 și 22 de grade. Dimineața sunt condiții să apară, pe spații mici, ceața.

Vremea în Capitală

Și în București scad simțitor temperaturile față de intervalul precedent, astfel încât vremea devine rece pentru această dată, iar maxima se va situa în jurul a 17-18 grade Celsius.

Cerul va avea înnorări temporare și pot să apară ploi, dar slabe cantitativ. De asemenea, vântul va sufla slab și moderat.

88 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger