AcasăUtileMeteoMeteo, 21 martie. Vremea se menține rece. Care vor fi maximele atinse...

Meteo, 21 martie. Vremea se menține rece. Care vor fi maximele atinse astăzi

vremeaMeteo, 21 martie. Vremea se menține rece. Care vor fi maximele atinse astăzi / foto: Rotalianul

Vremea se menține rece duminică și continuă să ningă în anumite zone de la munte, transmit meteorologii.

În jumătatea de sud a teritoriului, vremea va fi predominant închisă. Temporar se vor semnala precipitaţii slabe, mai ales ploi în Oltenia şi pe arii mai restrânse în Muntenia, iar în zona de munte aferenă izolat va ninge slab.

În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar dimineaţa, izolat vor fi condiţii de ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu unele intensificări în regiunile sud-vestice şi în zona montană înaltă (viteze la rafală de 35…45 km/h). Temperaturile maxime se vor încadra între 2 şi 10 grade, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie.

Vremea în București

În Capitală, vremea va fi în general închisă şi rece pentru această dată. Trecător vor fi posibile ploi slabe, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 7-8 grade.

Vremea la munte

La munte, vremea se va menţine rece pentru această dată. Cerul va fi mai mult noros şi va ninge în special în a doua parte a intervalului în Munţii Banatului, în Carpaţii Meridionali şi în Carpaţii de Curbură, unde se va depune strat nou de zăpadă şi izolat în celelalte zone montane, transmite ANM.

Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare îndeosebi pe crestele Carpaţilor Meridionali. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul precedent.

author avatar
Andreea Vlad
95 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger