AcasăUtileMeteoMeteo, 21 mai. Vreme călduroasă în Capitală - la cât ajunge temperatura...

Meteo, 21 mai. Vreme călduroasă în Capitală – la cât ajunge temperatura maximă

Meteo, 21 mai. Vreme călduroasă în Capitală - la cât ajunge temperatura maximă (sursa foto: realitatea.net)

Veștile despre vremea de sâmbătă sunt cât se poate de bune, la nivel termic, pentru cei cărora le surâd zilele cu vreme caldă, văratică. Se anunță o zi bună pentru plimbări în aer liber. 

Vremea deveni deosebit de caldă în mare parte din țară – călduroasă, local, în regiunile vestice, sudice și estice, conform romaniatv.net.

Cerul va fi variabil, fiind așteptat să apară înnorări temporar accentuate, dar și intensificări ale vântului, vijelii, și averse ce vor avea și caracter torențial, precum și descărcări electrice, mai ales după-amiaza și la începutul nopții. Astfel de fenomene se vor produce în jumătatea de nord a Moldovei, în Maramureș, la munte, precum și, pe arii restrânse, în restul teritoriului, îndeosebi în centru și în vest.

Temperaturile maxime se vor situa între 23 și 34 de grade.

Vremea în București

În Capitală, ziua de sâmbătă vine cu vreme frumoasă, ce va deveni călduroasă. Cerul va fi variabil, mai mult senin, pe timpul zilei.

Vântul va sufla slab și moderat, iar temperatura maximă se va situa în jurul a 31-32 de grade Celsius. O valoare termică mai degrabă specifică unei zile de vară calendaristică.