AcasăUtileMeteoMeteo, 21 iunie. Temperaturi în creștere, dar încă nu scăpăm de ploi....

Meteo, 21 iunie. Temperaturi în creștere, dar încă nu scăpăm de ploi. Cum va fi vremea în Capitală

Meteo, 21 iunie. Temperaturi în creștere, dar încă nu scăpăm de ploi. Cum va fi vremea în Capitală (sursa foto: jurnalulph.ro)

Deși temperaturile sunt în creștere, în această primă zi a săptămânii, meteorologii anunță că, în mai multe zone din țară, vor mai fi ploi și manifestări de instabilitate atmosferică.

Așadar, luni vremea se menține în general instabilă, dar va deveni caldă, în majoritatea zonelor. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 22 de grade, pe litoral, și vor urca până către valori de 33-35 de grade Celsius, în Câmpia de Vest, conform realitatea.net.

E de precizat faptul că, încă din ziua precedentă, Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare COD GALBEN, pentru intervalul 21 iunie, ora 11:00 – 21 iunie, ora 22:00, ce vizează un număr semnificativ de județe, dar și Capitala – VEZI HARTA, fiind anunțat faptul că în Moldova, Dobrogea, în cea mai mare parte a Munteniei, dar și în zonele montane vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată.

foto: meteoromania.ro

Acestea vor aduce averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină. ”În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși 20…30 l/mp și izolat 40…50 l/mp”, transmit specialiștii ANM.

Vremea în București

În Capitală, această primă zi a săptămânii va aduce o temperatură maximă în jurul a 27 de grade Celsius. Din câte reiese dintr-o prognoză specială emisă de ANM pentru București, cerul va avea înnorări temporare, iar îndeosebi după-amiaza și seara vor fi averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și posibil grindină.

”În intervale scurte de timp cantitățile de apă vor fi în medie de 10…15 l/mp”, precizează meteorologii.

Nu va lipsi cu totul nici vântul. Care va sufla slab și moderat, cu intensificări asociate averselor, conform ANM.

49 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger