AcasăUtileMeteoMeteo, 21 august. Vremea se mai încălzește puțin. Care sunt previziunile ANM

Meteo, 21 august. Vremea se mai încălzește puțin. Care sunt previziunile ANM

vremeaMeteo, 21 august. Vremea se mai încălzește puțin. Care sunt previziunile ANM

Vremea va fi în general frumoasă şi va continua să se încălzeascã uşor în majoritatea zonelor. Termometrele vor indica până la 33 de grade. Şi în Bucureşti se anunţă vreme frumoasă cu maxime de 32 de grade.

Vremea va fi în general frumoasă şi va continua să se încălzească uşor în majoritatea zonelor, devenind călduroasă pe alocuri îndeosebi în sud-vest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 şi 33 de grade, iar cele minime se vor situa între 9…10 grade în depresiuni şi 19…21 de grade pe litoral.

Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza în extremitatea nordică şi la munte, unde pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată, posibil însoţite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări izolate pe parcursul zilei în zona montană înaltă, cu precădere în Munţii Banatului. La sfârşitul nopţii, pe suprafeţe mici, vor fi condiţii de ceaţă.

Vremea în Capitală

Vremea va fi predominant frumoasă, cu cer variabil şi vânt slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 30…32 de grade, iar cea minimă de 16…18 grade.

Vremea la munte

Şi la munte găsim vreme bună şi temperaturi mai ridicate decât ieri. Mai apar ceva înnorări şi ploi slabe, trecătoare, iar vântul mai are unele intensificări pe creste.

Vremea pe litoral

Pe litoral, se anunţă vreme frumoasă şi condiţii excelente de plajă: soare, briză plăcută şi până la 27…28 de grade prin staţiuni. Apa mării va avea în jur de 25 de grade.

author avatar
Andreea Vlad
137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger