AcasăUtileMeteoMeteo, 21 aprilie. Vremea se încălzește. Temperaturile maxime de joi

Meteo, 21 aprilie. Vremea se încălzește. Temperaturile maxime de joi

Meteo, 21 aprilie. Vremea se încălzește. Temperaturile maxime de joi (sursa foto: banatulmeu.ro)

Vremea se încălzește ușor, joi, față de intervalul precedent, inclusiv în București. Așadar, sunt vești îmbucurătoare despre regimul termic, în Joia Mare de dinaintea Sărbătorilor de Paști.

Temperaturile vor fi în creștere, îndeosebi în sudul și vestul țării. Astfel, maximele se vor încadra, în general, între 9 și 18 grade Celsius.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și ploi, pe timpul zilei, pe arii restrânse în est și nord-est. Pe alocuri la munte vor apărea precipitații mixte, slabe cantitativ. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane, îndeosebi ale Carpaților Orientali. Vor fi intensificări trecătoare, în prima parte a intervalului, și în nord-vestul, centrul și sud-estul teritoriului.

COD GALBEN nowcasting de ceață

Dimineața, vor fi condiții de ceață. La această oră e în vigoare o atenționare nowcasting COD GALBEN emisă de Administrația Națională de Meteorologie în dimineața zilei de 21 aprilie, pentru intervalul orar 8:10 – 10:00, și valabilă astfel:

În zona : Județul Brăila: Brăila, Tufești, Chișcani, Vădeni, Măxineni, Traian, Stăncuța, Gropeni, Mărașu, Berteștii de Jos, Cazasu, Tudor Vladimirescu, Romanu, Siliștea, Tichilești;

Se vor semnala: ceață care va determina scăderea vizibilității, local sub 200 m și izolat sub 50 m.

Vremea în București

Și în Capitală se mai încălzește vremea, față de ziua precedentă, deși dimineața va fi încă rece. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat pe timpul zilei.

Temperatura maximă va fi de 17-18 grade Celsius.

239 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger