AcasăUtileMeteoMeteo, 20 martie. Vremea se mai încălzește! Temperaturile maxime anunțate pentru duminică

Meteo, 20 martie. Vremea se mai încălzește! Temperaturile maxime anunțate pentru duminică

vremeaMeteo, 20 martie. Vremea se mai încălzește! Temperaturile maxime anunțate pentru duminică

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță o zi de duminică mai caldă însă temperaturile minime vor fi din nou negative în majoritatea regiunilor. Astfel temperaturile diurne vor ajunge până la 11 grade Celsius.

În partea de sud-est, cerul va fi variabil, iar restul zonelor va fi senin și soarele își va face apariția, oferind o atmosfera de primăvară.

Vântul va sufla slab până la moderat, mai ales în zona Dobrogei, în jumătatea estică a Munteniei, pe alocuri în Moldova și la în zonele de munte. Temperaturile pe timpul zilei de duminică se vor încadra între 3 şi 11 grade Celsius, iar cele minime între -10 și 0 grade Celsius.

Vremea în București

Bucureștenii vor avea parte de o zi de duminică destul de rece pentru a doua decadă a lunii martie. Cu toate acestea, temperaturile vor înregistra creșteri, ajungând ma maxime de până la 6 grade Celsius.

Minima zilei se va situa în jurul valorii de -6 grade Celsius. În Capitală, vântul va sufla slab până la moderat, rafalele de când atingând viteze de până la maxim 40 km/h. Cerul va fi mai mult senin, seara fiind anunțate unele înnorări, însă fără precipitații.

Vremea la munte

Vremea se încălzește și la munte, temperaturile maxime ajungând în jurul valorii de 6 grade în Brașov. Cerul va fi parțial înnorat, iar pe crestele montane vântul va prezenta intensificări, viscolind zăpada.

author avatar
Andreea Vlad
139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger