AcasăUtileMeteoMeteo, 2 aprilie. Vreme instabilă, cu ploi și vânt în mai multe...

Meteo, 2 aprilie. Vreme instabilă, cu ploi și vânt în mai multe zone din țară

Meteo, 2 aprilie. Vreme instabilă, cu ploi și vânt în mai multe zone din țară (sursa foto: bistriteanul.ro)

Vremea va fi în general instabilă și nu vor lipsi precipitațiile, astfel c[ umbrelele ;i pelerinele de ploaie se vor dovedi accesorii utile.

La această oră este valabilă o informare meteo, transmisă de Administrația Națională de Meteorologie încă din cursul zilei precedente, din care aflăm că vor fi mai ales ploi sub formă de aversă, însoțite și de descărcări electrice, în prima parte a zilei în Maramureș, Crișana, cea mai mare parte a Transilvaniei și local în Banat și în Moldova, iar în cursul după-amiezii îndeosebi în regiunile sud-estice.

Totodată, prin intermediul mesajului ANM, valabil până vineri la ora 21, s-a anunțat că în cursul zilei de vineri vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor. Local și temporar, vântul va sufla cu viteze în general de 45-55 km/h, iar în zona înaltă a Carpaților Meridionali, cu peste 70-80 km/h.

Temperaturile maxime se vor situa între 9 grade în nordul Moldovei și vor urca până la 22 de grade Celsius în Lunca Dunării, potrivit realitatea.net.

Vremea în București

Pentru Capitală se anunță o vreme caldă pentru această dată din calendar, însă nici Bucureștiul nu va fi ocolit de instabilitatea atmosferică. Vor fi înnorări accentuate spre seară, când sunt așteptate ploi sub formă de aversă, care vor fi însoțite de descărcări electrice, conform aceleiași surse.

De asemenea, vântul va sufla slab și moderat. Maxima zilei în București se va situa în jurul a 20 de grade Celsius.

207 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger