AcasăUtileMeteoMeteo, 19 februarie. Vremea extremelor! Unde vor fi atinse 18 grade și...

Meteo, 19 februarie. Vremea extremelor! Unde vor fi atinse 18 grade și unde viscolește

meteoMeteo, 19 februarie. Vremea extremelor! Unde vor fi atinse 18 grade și unde viscolește

Duminică, 19 februarie 2023, vremea continuă să fie mai caldă decât de obicei. Descoperă ce anunță meteorologii și la ce temperaturi ar trebui să ne așteptăm.

Pe parcursul zilei de duminică, vântul va continua să prezinte intensificări susținute, cu rafale de peste 70-80 de kilometri la oră, iar la altitudini mai mari de 1.700 de metri vântul va atinge chiar și 90-100 de kilometri la oră, viscolind și spulberând zăpada. Temporar și local vor fi intensificări și în zonele joase de relief, mai ales în nord-vest, centru și sud.

În regiunile nordice, nord-vestice și centrale cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua. Noaptea, prin Maramureș, estul Transilvaniei și nordul Moldovei trecător vor fi și lapovițe sau ninsori. Temperaturile maxime se vor situa între 7 și 17 grade Celsius, iar minimele între -2 și 8 grade Celsius.

Vremea în Capitală

În București, vremea este mult mai caldă decât în mod obișnuit. Locuitorii Capitalei vor avea parte de temperaturi maxime situate între 15-17 grade Celsius și minime ridicate, cuprinse între 5-7 grade Celsius. Cerul va avea unele înnorări, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va prezenta intensificări și rafalele ar putea ajunge la viteze de până la 50 de kilometri pe oră.

author avatar
Andreea Vlad
145 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger