AcasăUtileMeteoMeteo, 19 aprilie. Temperaturile rămân scăzute în mare parte din țară/Cum va...

Meteo, 19 aprilie. Temperaturile rămân scăzute în mare parte din țară/Cum va fi vremea, marți, în Capitală

Meteo, 19 aprilie. Temperaturile rămân scăzute în majoritatea zonelor/Cum va fi vremea, marți, în Capitală (sursa foto: alba24.ro)

Veștile despre temperaturile de marți nu sunt dintre cele mai bune, raportat la data din calendar și la faptul că s-a trecut de mijlocul celei de-a doua luni de primăvară.

Vremea va continua să fie deosebit de rece în cea mai mare parte a țării. Cerul va avea înnorări și temporar vor fi precipitații, local în zonele de munte, dar și în sudul și centrul teritoriului și pe arii restrânse în restul zonelor. La munte va ninge, iar în Transilvania și în zonele submontane trecător vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, iar în rest va ploua.

Marți este în vigoare o informare meteo, emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie încă din 18 aprilie și valabilă până în dimineața zilei de miercuri, 20 aprilie. Conform ANM, „temporar la munte va ninge și, mai ales în zona înaltă a Carpaților Meridionali, se va depune strat nou de zăpadă.

Izolat și trecător precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare vor fi și în restul țării”.
Vântul va sufla slab și moderat. Iar temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 7 și 12 grade Celsius.

Vremea în București

Și în Capitală meteorologii au anunțat că vremea rămâne deosebit de rece pentru această dată, cu o temperatură maximă în jurul a 11 grade, din câte reiese dintr-o prognoză specială pentru București emisă de ANM.

Cerul va fi mai mult noros, iar pe parcursul zilei de marți trecător va ploua slab. Nu va lipsi nici vântul, care va sufla slab și moderat. Așadar, se anunță o atmosferă destul de mohorâtă, în a doua zi a săptămânii, în Capitală.

58 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger