AcasăUtileMeteoMeteo, 18 ianuarie. Vreme foarte rece, geroasă dimineața

Meteo, 18 ianuarie. Vreme foarte rece, geroasă dimineața

(sursa foto: ziarmm.ro)

În prima zi a săptămânii, vremea nu va suferi schimbări semnificative, față de intervalul precedent, semn că va continua să fie foarte rece.

De altfel, informarea meteo emisă încă de zilele trecute de specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie, și valabilă până miercuri dimineață, anunța că vremea va fi deosebit de rece, iar pe parcursul nopților și al dimineților va fi ger. Luni, maximele zilei se vor încadra între -11 şi 0 grade Celsius.

În prima zi a săptămânii, se anunță cer variabil în Oltenia şi Muntenia, unde vor fi posibile, cu totul izolat, fulguieli trecătoare, conform realitatea.net. În celelalte zone ale țării, în schimb, cerul va avea înnorări persistente, îndeosebi în jumătatea nordică a ţării, iar local şi temporar va ninge slab.

Nici vântul nu va lipsi din peisaj. Va sufla slab și moderat, iar la munte, în special în zona înaltă a Carpaţilor de Curbură şi Meridionali, dar și, trecător, în sud-vestul şi nord-estul țării, se vor semnala intensificări temporare.

Vremea în București

Amintindu-vă că și pentru Capitală s-a emis încă de zilele trecute o prognoză specială, fiind anunțat că, până miercuri dimineață, 20 ianuarie, vremea va fi deosebit de rece, geroasă pe parcursul nopților și al dimineților, la nivel termic, valorile maxime ale zilei de luni se vor situa în jurul valorii de -1 grad Celsius.

În București, pe parcursul zilei de luni cerul va fi variabil. Nici vântul nu va lipsi cu totul din peisaj și va sufla slab și moderat.

95 afisari
Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger