AcasăUtileMeteoMeteo, 17 mai. Vremea va fi caldă, dar va deveni instabilă. Unde...

Meteo, 17 mai. Vremea va fi caldă, dar va deveni instabilă. Unde vor fi averse

Meteo, 17 iulie. Scad temperaturile, zonele unde se va simți o răcorire

A doua zi a săptămânii aduce temperaturi plăcute, dar și manifestări ale instabilității atmosferice, în unele zone din țară.

Astfel, marți vremea se va menține caldă în mare parte din țară, dar va devenit în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor apărea averse, dar și descărcări electrice și intensificări ale vântului, la început în zonele vestice, iar apoi, în a doua parte a zilei și în cele sud-vestice, centrale, nordice și nord-estice.

Cer variabil în sudul și sud-estul țării

Pe parcursul zilei, în sudul și sud-estul țării cerul va fi variabil, dar spre seară vor fi fenomene asociate instabilității atmosferice.

Ploile vor avea și caracter torențial, iar pe arii restrânse, cu o probabilitate mai mare în Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia și sudul Transilvaniei vor fi vijelii și căderi de grindină.
Temperaturile maxime se vor încadra între 20 de grade în Maramureș și vor urca spre 31 de grade în sudul Olteniei și al Munteniei.

Vremea în București

În Capitală, a doua zi a săptămânii vine cu vreme caldă, dar și aici vor fi semne ale instabilității atmosferice. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate spre seară și la noapte, când vor fi averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului ce pot lua aspecte de vijelie.

Temperatura maximă va fi în jurul a 28 de grade.

81 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger