AcasăUtileMeteoMeteo, 15 aprilie. Temperaturi scăzute. Nu lipsesc precipitațiile și nici vântul

Meteo, 15 aprilie. Temperaturi scăzute. Nu lipsesc precipitațiile și nici vântul

Meteo, 15 aprilie. Temperaturi scăzute. Nu lipsesc precipitațiile și nici vântul (sursa foto: ziarmm.ro)

Ziua de joi va aduce precipitații, în unele zone din țară. Nici temperaturile nu vor fi tocmai cele la care se așteptau cei care sperau ca primăvara să se instaleze definitiv, fiind mijlocul lunii aprilie.

Din informarea meteo emisă de Administrația Națională de Meteorologie încă de zilele trecute reiese că joi vremea va continua să fie deosebit de rece pentru mijlocul lunii aprilie, la nivelul valorilor termice diurne. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra, joi, între 3 și 14 grade Celsius.

Nu vor lipsi nici precipitațiile. În jumătatea nordică a țării va ploua pe arii restrânse, în general moderat cantitativ, conform romaniatv.net. Sunt șanse să apară ploi, dar slabe, și în sudul țării. La munte vor cădea ninsori, iar la altitudini mari se anunță viscol, îndeosebi în Carpații Meridionali și de Curbură, unde vântul va avea, la rafală, viteze de peste 70-80 km/h.

Vântul va avea intensificări temporare în majoritatea zonelor țării, în special în sud și sud-est, cu viteze de până la 60-65 km/h în Oltenia.

Vremea în București

În Capitală, vremea va continua să fie rece pentru această dată, cu o temperatură maximă în jurul a 13 grade Celsius.

Cerul va fi temporar noros, fiind posibil să apară ploi de scurtă durată. Vântul va sufla moderat. Temporar va avea intensificări, spun meteorologii, cu rafale de 40-45 km/h.

117 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger