AcasăUtileMeteoMeteo, 14 septembrie. Până la cât urcă temperaturile. Cum va fi vremea...

Meteo, 14 septembrie. Până la cât urcă temperaturile. Cum va fi vremea în Capitală

Meteo, 14 septembrie. Până la cât urcă temperaturile. Cum va fi vremea în Capitală (sursa foto: newsbv.ro)

Vremea continuă să fie caldă, pentru această dată din calendar, respectiv pentru mijlocul primei luni de toamnă calendaristică, în majoritatea regiunilor, îndeosebi în cele sudice și sud-vestice.

Nu vor lipsi cu totul înnorările și probabilitatea să apară ploi. Astfel că, potrivit prognozei, local în zonele montane și pe arii mai restrânse în nord, est și centru, în special după-amiaza și seara, vor apărea înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse, cu descărcări electrice.

De asemenea, în peisaj va apărea și vântul, care va sufla slab și moderat. La nivel termic, veștile sunt cât se poate de bune, pentru această a doua zi a săptămânii, când temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 32 de grade Celsius.

Dimineața se va semnala ceață. De altfel, la această oră sunt în vigoare două atenționări nowcasting (cu efect imediat-n.n) COD GALBEN, emise de Administrația Națională de Meteorologie, pentru următoarele zone:

– de ora 5:15 până la ora 8:30

In zona : Județul Suceava: Vatra Dornei, Șaru Dornei, Dorna Candrenilor, Dorna-Arini, Iacobeni, Panaci, Poiana Stampei, Coșna, Ciocănești;

Se vor semnala : ceață care reduce vizibilitatea sub 200m, izolat sub 50 m

– de la ora 5:10 până la ora 10:00

In zona : Județul Harghita: zona depresionară;

Se vor semnala : ceață care determină reducerea vizibilității local sub 200 m și izolat sub 50 m.

Vremea în Capitală

Și în București a doua zi a acestei săptămâni va aduce vreme caldă și în general frumoasă. Valorile maxime ale temperaturii sunt mai degrabă specifice perioadei de vară, marți în Capitală fiind anunțată o maximă în jurul a 29 de grade Celsius.

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre seară, când e posibil, trecător, să și plouă, dar slab. De asemenea, vântul va sufla slab până la moderat.

56 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger