AcasăUtileMeteoMeteo, 14 octombrie. Cum va fi vremea în a patra zi a...

Meteo, 14 octombrie. Cum va fi vremea în a patra zi a săptămânii. Temperatura maximă în București

Meteo, 14 octombrie. Cum va fi vremea în a patra zi a săptămânii. Temperatura maximă în București (sursa foto: oradesibiu.ro)

Veștile despre vremea de joi nu sunt deloc îmbucurătoare.

Și asta pentru că, potrivit prognozei, vremea va fi deosebit de rece, iar temperaturile vor fi chiar ușor mai scăzute decât în intervalul anterior. Temperaturile maxime se vor situa între 7 și 15 grade Celsius, așadar valori termice scăzute pentru mijlocul lunii octombrie.

În jumătatea sud-estică sunt anunțate ploi temporare, iar cantitățile de apă vor fi destul de însemnate. Și în restul teritoriului vor fi înnorări temporare, dar ploile se vor semnala pe arii mai restrânse. La munte sunt așteptate precipitații mixte, iar la altitudini mari ninsori.
Vântul va sufla slab și moderat.

COD GALBEN de ceață

Izolat, vor fi condiții de ceață. De altfel, la această oră este în vigoare o atenționare nowcasting (cu efect imediat-n.n) COD GALBEN de ceață, emisă joi dimineață de Administrația Națională de Meteorologie, și valabilă în intervalul orar 8:00-10:00.

Sunt vizate:

Județul Alba: Aiud, Blaj, Ocna Mureș, Teiuș, Unirea, Galda de Jos, Șona, Mihalț, Lopadea Nouă, Stremț, Sâncel, Sântimbru, Lunca Mureșului, Mirăslău, Bucerdea Grânoasă, Fărău, Noșlac, Crăciunelu de Jos, Hopârta, Rădești;

Județul Mureş: Târnăveni, Luduș, Iernut, Adămuș, Gornești, Ernei, Mica, Gănești, Glodeni, Sânpaul, Sântana de Mureș, Chețani, Petelea, Ogra, Cuci, Iclănzel, Cucerdea, Bogata, Ațintiș, Bichiș;

Unde, conform ANM, se va semnala ceață care determină reducerea vizibilității local sub 200 de metri și izolat sub 100 de metri.

Vremea în București

Și în Capitală se anunță o zi cu vreme mohorâtă și foarte rece. Cerul va fi acoperit de nori și sunt anunțate ploi.

Nu va lipsi din peisaj nici vântul, care va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 10-11 grade.

60 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger