AcasăUtileMeteoMeteo, 14 martie. Vremea se mai încălzește - temperatura maximă prognozată pentru...

Meteo, 14 martie. Vremea se mai încălzește – temperatura maximă prognozată pentru București

Meteo, 14 martie. Vremea se mai încălzește - temperatura maximă prognozată pentru București (sursa foto: stiridecluj.ro)

Deși temperaturile vor mai crește ușor, față de intervalul anterior, vremea va continua să fie rece dimineața și noaptea, în mare parte din țară, în această zi de la jumătatea primei luni de primăvară calendaristică.

Cerul va fi variabil, cu înnorări în special în a doua parte a zilei, când vor apărea precipitații în regiunile vestice și, pe arii restrânse, în cele sud-vestice.

La munte vor predomina ninsorile, iar în rest se vor semnala ploi și trecător lapoviță și ninsoare, conform romaniatv.net. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, pe creste.

Temperaturile maxime se vor situa între 6 și 14 grade Celsius.

Vremea în Capitală

Și în București sunt vești ceva mai bune despre regimul termic, comparativ cu prima zi a acestei săptămâni. Se mai încălzește vremea, față de ziua precedentă, însă dimineața va continua să fie rece.

Cerul va fi variabil, fiind așteptat să apară înnorări, spre sfârșitul zilei. Nu va lipsi cu totul nici vântul, care va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade Celsius.